Obrázok z hry Path of Titans.

Vydaj sa s nami na cestu prehistorickým svetom ako dinosaurus v Path of Titans (videorecenzia)

Pridaj sa ku stovkám hráčom z celého sveta a vytvor si svoj vlastný dinosaurí príbeh v tomto open-world dinosaurom sandboxe. Po najnovšej aktualizácii sa teraz môžeš vydať na prieskum oceánov alebo lietať!

Podporujeme mladé talenty hernej žurnalistiky, a tak uverejňujeme a predstavujeme ti túto študentskú prácu z Fakulty masmediálnej komunikácie Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Nejde o redakčný článok.

Autorka: Alexandra Jalšovská

Nájsť prehistorickú sandboxovú hru, ktorá ťa zaujme na dlhší čas, nie je v dnešnej dobe vôbec jednoduché. Na trh hier s dinosaurami vstupuje austrálske štúdio Alderon Games a my sme sa pozreli na to, ako ich nový titul Path of Titans vyzerá.

Ocitni sa s nami v role osamoteného mláďaťa, ktoré bojuje proti neúprosnej prírode. Jeho nepriateľov je nespočetne, no hlad ho tlačí k tomu, aby sa opakovane vydávalo na zradnú cestu za potravou a vodou, ktorá sa na mape pravidelne obmieňa. Spolu s dvesto inými hráčmi na mape sa každý server stáva unikátnym miestom plným nepreskúmaných lokácií, dobrodružstva a napätia.