Fotky z nahrávania zvukov auta Škoda 1203 do slovenskej hry Vivat Slovakia.

Pamätáš si na legendárnu Škodu 1203? Jej zvuky budú v slovenskej hre Vivat Slovakia

Vývojári nasadli do legendy.

Slovenský Team Vivat opäť zverejnil svoj pravidelný blog z vývoja ich očakávanej hry Vivat Slovakia. Tentoraz nám autori ukázali zákulisie nahrávania autentických zvukov do áut, ako aj finálnu verziu budov Ministerstva kultúry Slovenskej republiky a Ružinovskej nemocnice.

Ružinovskú nemocnicu sme v blogoch od Teamu Vivat videli často. Preto je fajn vidieť posun od prvých návrhov až po finálnu fázu, ktorá skončila práve teraz.

Aj Nákupné stredisko Jadran je takmer hotové, no podľa autorov mu chýba jeden kľúčový objekt. Na ten si musíme počkať, až keď si hru zahráme.

Hádaj, ktorou budovou sa autori inšpirovali, keď pracovali na takzvanom OC Dubaj. Ide o legendárne obchodné centrum, ktoré sa nachádza vedľa Ministerstva kultúry v Bratislave.

Zaujímavou časťou v blogu je zákulisie nahrávania autentických zvukov do áut. Tentoraz autori využili ikonické vozidlo Škoda 1203. Ak si pamätáš, naposledy takto nahrávali Škodu 120.

Ak chceš vidieť viac fotiek, ktoré vývojári ukázali, nájdeš ich v galérii nižšie:

Zaujíma ťa viac noviniek z vývoja slovenskej Mafie? Klikni na našu sekciu, ktorá sa špeciálne venuje hre Vivat Slovakia. Nezabudni si tiež titul pridať do zoznamu prianí na Steame, a tým podporíš aj samotný vývoj.